Rabatterat pris Kameliadamen

Nu har du som prenumerant möjlighet att se Kameliadamen till ett rabatterat pris. Kameliadamen är ett drabbande drama med Jakob Eklund, Jacob Ericksson och Evamaria Björk.

Pris för prenumeranter:
280 kr (ord. pris 375 kr)

När: Tisdag 24 januari kl 19.00
Var: Vara konserthus

2 tim / Paus

BOKA HÄR

Erbjudandet gäller endast nya bokningar.

Om föreställningen:
Sunil Munshis dramatisering av ”Kameliadamen” är en modern och samtida tolkning av Alexandre Dumas den yngres romanklassiker.

I rollerna ser vi Jakob Eklund, Jacob Ericksson och Evamaria Björk.

I en samtida version av klassikern Kameliadamen träffar fotbollsfarsan Andreas dragqueenen Marcus. De blir våldsamt förälskade och Andreas beslutar sig för att följa sitt hjärta och vill lämna fru och barn. Andreas fru får reda på förhållandet och försöker vara storhjärtad och inte döma. Men det är svårt, hon tänker på konsekvenserna. Det ingen av dem vet är att Marcus har cancer och att hans dagar är räknade.

Kameliadamen, fritt efter Alexandre Dumas den yngres roman i dramatisering av Sunil Munshi, är en vacker och laddad föreställning med mycket varm humor och gripande möten. En påminnelse om att livet är för kort för att inte våga följa sina drömmar och leva passionerat. Genom dramat får vi mod. Mod att leva. Fullt ut. Som de komplexa varelser vi är.

Regissören Sunil Munshi, senast aktuell på Riksteatern med ”Mammorna”, har genom åren uppmärksammats för sina starkt visuella, avantgardistiska och inte minst humoristiska uppsättningar som rönt stora framgångar på teaterscenen.

I rollerna:
Andreas spelas av Jakob Eklund, känd från bland annat Dramaten, filmen ”Änglagård” och Johan Falk-serien. I rollen som Marcus ser vi Jacob Ericksson, känd som Christer Malm i filmatiseringarna av Stieg Larssons Millennium-serie och tv-serien ”Fröken Frimans krig”. Evamaria Björk känner vi från rosade föreställningarna ”Ett år av magiskt tänkande”, ”En alldeles särskild dag” och ”Jeanne d’Arc”. En samproduktion mellan Riksteatern och Helsingborgs stadsteater.

Ett samarbete med