Jag har aldrig aktiverat något digitalt konto. Hur gör jag då?

Du aktiverar ditt digitala konto på sajten i webbläsaren. När du befinner dig på startsidan, klicka på profilsymbolen i övre högra hörnet.

Klicka på texten Aktivera konto.

Aktivera ditt konto med antingen ditt kundnummer eller med det personnummer prenumerationen står på.

Fyll i alla personuppgifter, hitta på ett lösenord och klicka på knappen Aktivera konto och logga in