Vad innebär Kundklubb Premium och alla nyhetsbrev?

Vissa erbjudanden i Kundklubben är exklusiva för Premium-prenumeranter. Du som har en Premium-prenumeration har alltså tillgång till alla erbjudanden i vår Kundklubb. Klicka här för att komma till Kundklubben.

Vissa nyhetsbrev är också exklusiva för Premium-prenumeranter. Genom att logga in på Mitt konto kan du se vilka nyhetsbrev som ingår i din prenumeration och välja vilka du vill prenumerera på. Klicka här för att se våra olika nyhetsbrev.